Marketo
flow-image

Den definitive veiledningen til Kundeemnegenerering

Denne rapporten er publisert av Marketo

I dagens markedsklima har kundeemnegenerering blitt en populær strategi for å bidra til å skape etterspørsel og få markedsføringsmeldinger hørt på tvers av flere kanaler. Kundeemnegenerering hjelper bedrifter med å øke merkevarebevisstheten, bygge opp relasjoner, generere kvalifiserte kundeemner og til slutt få i havn avtaler.Gjennom de ulike taktikkene for kundeemnegenerering som er nevnt i denne veiledningen, kan en bedrift samle inn kontaktinformasjonen til potensielle mål for å gi dem næring til å bli kunder.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Markedsførings strategi, Digital markedsføring, Markedsførings automatisering, Innholdsmarkedsføring, Markedsføring programvare, Innkommende markedsføring, Markedsførings teknologi, B2B, Markedsførings innovasjon, Samarbeid, Tilpasning, Teknologi, Moderne markedsføring, Segmentering